برنج سیاه: زمانی توسط امپراتورها ممنوع شد. چرا اکنون پرطرفدار است؟
هند را میتوان دومین تولید کننده بزرگ برنج در جهان دانست. در سال 2020، هند 119 میلیون تن برنج (تقریباً) درست پشت سر 146.73 میلیون تن برنج چین تولید کرد. ساختن برنج غذای محقری که مورد مصرف مردم از همه اقشار است. پس چگونه چنین غلات متواضعانه و معمولی به چیزی ممنوع شده توسط امپراتورها یا فقط یک بار در ماه توسط طبقه بالای چین خورده شده است؟
برنج سیاه نوعی برنج از گونه Oryza sativa است که اساساً به عنوان یک جهش رخ داده است اما بعداً به صورت متقابل اصلاح شده و به یک منبع غذایی تبدیل شده است که به راحتی قابل تولید است. این گیاه بومیشمال شرقی هند است و به طور گسترده در بنگال غربی، اوریسا و جارکند رشد میکند. معمولاً در مانیپور به دلیل ارزش دارویی آن خورده میشود و چاکهائو نامیده میشود که به طور کلی به برنج لذیذ ترجمه میشود. هزینه آن حدود 160r/Kg است، اما دارای مزایای تغذیهای زیادی است که نادر بودن و قیمت آن را توجیه میکند.
در زیر برخی از مزایای تغذیهای ذکر شده است:
رنگدانههای سیاه برنج سیاه که معمولاً هنگام پخت به رنگ بنفش در میآید، نشان دهنده وجود آنتوسیانینها است، رنگدانهای با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار قوی که به طور کلی به دفع رادیکالهای آزاد از سلولهای بدن کمک میکند و به آسیبهای ناشی از اکسیداسیون بر بافتهای بدن کمک میکند.
غذاهای سرشار از پروتئین برای کاهش وزن بسیار مهم هستند زیرا متابولیسم را افزایش میدهند و به فرد کمک میکند احساس سیری و رضایت داشته باشد، بنابراین از پرخوری افراد جلوگیری میکند. برنج سیاه دارای پروتئین بالایی است و تقریباً 1 گرم پروتئین در هر 11.25 گرم برنج سیاه پخته نشده است.
به پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک میکند و کلسترول را کاهش میدهد.
برنج سیاه یک غذای غنی از فیبر به ویژه فیبر محلول است که به کاهش جذب قند کمک میکند و به حفظ سطح قند خون بالا کمک میکند و همچنین سطح کلسترول را کاهش میدهد که به پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی کمک میکند.
سبوس یا پوسته بیرونی برنج سیاه به محدود کردن ترشح هیستامین کمک میکند. هیستامینها مواد شیمیایی هستند که توسط گلبولهای سفید خون در جریان دفاع در برابر حساسیت احتمالی آزاد میشوند. این ترشحات شیمیایی گاهی اوقات منجر به واکنش آلرژیک میشود.
نتایج مسابقات فوتبال در 3 آبان